Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuws

Onze Werkzaamheden

20.01.2012

Gevels en bouwkundige constructies Verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid maken

Twitter

By A Web Design Company

Onze Werkzaamheden

Gevels en bouwkundige kitvoegen

Gevels en bouwkundige constructies

Verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid maken het noodzakelijk dat er dilatatie voegen in bouwkundige constructies gemaakt moeten worden. Om een duurzame werking van deze dilatatie voegen te garanderen, dienen deze voegen door vakbekwame kit applicateurs met kennis van zaken te worden aangebracht.

epoxyvoeg epoxyvoegwerk epoxyvoegen

Epoxyvoegen

Kitbedrijf kit-afdichtingen.nl is gespecialiseerd in het aanbrengen van epoxyvoegen.
Epoxyvoegen (2-componenten voegmortel op basis van epoxyhars) worden aangebracht in ruimten waarin het voegwerk bestand moeten zijn tegen zware belasting door hoge waterdruk, extreme temperaturen, of agressieve zuren.

Brandwerend en rookdicht

Brandwerend en rookdicht

Als gespecialiseerd kitbedrijf bieden wij de oplossing voor geclasiviceerde brandwerende en rookdichte voegen. met het nieuwe systeem van Saba Dinxpirlo leveren wij een brandwerende en rookdicht voeg met classificatierapporten van Peutz. Bijzonder aan deze kitten is dat ze onafhankelijk getest zijn en als enige in Nederland voldoen aan de 60 minuten brandwerendheidseis volgens WBDBO in deze specifieke, veelvoorkomende toepassingen. Sabaprotect M20 is bovendien gebaseerd op MS-Polymeer technologie en daardoor uitstekend overschilderbaar

Structurele beglazing kitten

Structurele beglazing 

Verlijming of het onderling afdichten van structurele beglazing door middel van een kitvoeg vraagt om een goede detaillering. Kitbedrijf Kit-afdichtingen.nl kan u in de ontwerpfase adviseren over de detaillering en de toepassingmogelijkheden van diverse geschikte kit producten en detailleringen.

Kitwerk in sanitaire ruimtes

Sanitair en Natuursteen

Een mooie kitvoeg is vaak de "finishing touch" van een badkamer of keuken. Wij hebben de nodige ervaring om uw tegelwerk strak en vakkundig af te dichten. Wij hebben meer dan 1001 kleuren en zit de juiste kleur daar niet tussen kunnen we die op RAL kleur laten maken.

Beloopbare brug / kit voegen

Beloopbare kitvoegen

Naast de vervorming belasting worden beloopbare voegen tussen galerijplaten op balkons of in beton-,tegelwerk- en natuursteenvloeren tevens blootgesteld aan mechanische en of puntsbelasting. Voor galerij- en balkonvoegen, die aan grote waterbelasting zijn bloot gesteld en/ of die niet binnen de norm zijn gedimensioneerd is een brugvoegsysteem aan te bevelen. De kitapplicateurs van kitbedrijf Kit-afdichtingen.nl beschikken allen over de benodigde kennis en de specifieke producten, om al uw voorkomende kit werkzaamheden in beloopbare voegen vakkundig af te dichten.

Kitwek in de voedselindustrie

Voedingindustrie

Speciaal voor afdichtingtoepassingen in de voedingsindustrie biedt kitbedrijf Kit-afdichtingen.nl een oplossing door toepassing van producten die voldoen aan de HACCP norm.

Vloeistof dicht en en vloeistof kerend

Milieu en Infra

Afdichtingsystemen voor milieu, infra en industrie vragen vaak om extra aandacht in de advisering en product keuze. Voegen worden veelal blootgesteld aan chemicaliën, olie, vetten of bijvoorbeeld organische stoffen. Voor bovenstaande toepassingen kan kitbedrijf Kit-afdichtingen.nl een compleet assortiment innovatieve afdichtingsystemen voor vloeistofdichte en vloeistofkerende toepassingen adviseren en uitvoeren. Unieke oplossingen voor een optimale bescherming van mens en milieu. Enkele voorbeelden van toepassing van deze afdichtingssystemen zijn; vliegvelden,(petro)chemische industrie, zuiveringsinstallaties, werkplaatsen, stallen, zoutloodsen en tankstations.

 .